torstai 30. toukokuuta 2013

Aikataulu kielimatkalla

Tää esimerkki on yhdestä mun päivästä kielimatkalla. Päivät voi vaihdella, ohjelma tottakai ja muutenkin, mutta tässä jotain viitettä! :) Joskus oli aamulla koulua ja joskus aktiviteetti, joskus toisinpäin. Illalla oli aina aktiviteetti.

07.00
Herätys. Tää saatto vaihdella, riippuen siitä kuinka väsynyt olin ja kävinkö aamulla suihkussa. Laittauduin sen verran että kehtaan lähteä ihmisten ilmoille ja koitin valmistautua muuten.

8.00 
Aamupala. Olin siis isäntäperheessä. Kun oltiin syöty, tehtiin vielä viime hetken lähtövalmistelut.

8.30
KIIRE. Bussipysäkille kaverin kanssa. Oltiin lähes poikkeuksetta aina myöhässä.



9.00 
Kokoontuminen ennalta sovitussa paikassa. Jos olisi ollut koulua, niin olisimme menneet suoraan sinne, mutta tällä kertaa vuorossa oli "EF Club". Luvassa siis hengailua, pelejä ja leikkejä! Pelattiin korttia, leikittiin kirkonrottaa ja piiloa. Haha. :D 

11.00
Lounastauko. Oltaisiin voitu mennä syömään jonnekin, mutta luultavasti vedettiin vain jotain mättöä ja lähdettiin shoppailemaan. Tuhlasin rahojani Primarkiin ja New Lookiin.

12.30
Kouluun. Mentiin kirjaa eteenpäin tai tehtiin iPadilla tehtäviä. Kaksi tuntia, tauko ja kaksi tuntia. Meidän "koulu" toimi Hilton Hotelilla, aivan mahtavaa. :D

Koulun seinällä oli aina tollainen lista, mitä tiettynä päivänä tehdään.
Oppitunnilla! Saatiin aina vesipullot, kynä ja tommonen lehtiö Hiltonin puolesta.
16.00
Päästiin koulusta. Lähdetään lähes suoraan isäntäperheeseen.

17.30
Päivällinen isäntäperheessä. Ah, siellä oli niiin hyvää ruokaa! 

19.00
Ilta-aktiviteetti! Lähdettiin boat tourille Brightonin edustalle. Seilasimme ihanassa auringonlaskussa ihanissa aalloissa. Tää on jäänyt erityisen positiivisena muistona mieleen Brightonista.



22.00
Isäntäperhettä kohti. Käydään vielä kaupassa ostamassa iltaherkkuja. Kaupan setä tunnistaa meidät jo, ollaanhan me käyty siellä jo monen monta päivää. Kerran tuossa kyseisessä kaupassa oli norjalainen joka osasi hieman suomea! Se oli hauska tilanne. :D


Vaikuttaa, ettei vapaa-aikaa ollut juuri ollenkaan, mutta voi, kyllä sitä oli! Saatettiin monesti lähteä esim. koulun jälkeen vielä shoppailemaan. Mulla ei oo kuitenkaan mitään tarkkaa aikataulua muistissa, mutta näin hyvin se rytmi jäi päälle, kun vähän matkakirjaa selailemalla täydensin tätä postausta.

Haluaisitteko tietää jotain lisää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti