keskiviikko 29. toukokuuta 2013

EF CREW

Haluaisin vielä kirjoittaa tästä asiasta.

MIKÄ ON EF CREW?
Crewiläiset ovat väh. kerran kielimatkalla olleita, jotka edustavat EF:ää. Crewiin liittyminen ei ole pakollista, mutta en näe mitään syytä miksi kukaan ei liittyisi siihen! Vaikka kielimatka on jo ohi, voi Crewin kautta jatkaa uusien tuttavuuksien muodostamista EF:n kautta. Crewiläiset suosittelevat kielimatkaa, auttavat ja vastailevat uusien kielimatkalaisten kysymyksiin ja yksinkertaisesti levittävät EF:n sanomaa. Crew ei pakota mihinkään, oma aktiivisuus on vain itsestä kiinni.

MITÄ HYÖTYÄ?
Kuten jo mainitsin, saa mahdollisuuden tutustua muihin crewiläisiin.
Kun creweilyn tahtoo lopettaa, on tekemästäsi työstä mahdollisuus työtodistus, josta on siis hyötyä esimerkiksi työpaikalla!
Jokaisesta EF:n edustuksesta saa pisteitä. Ja mitä näillä pisteillä saa? Palkintoja: kaikkea EF-laukusta iPhonen kautta uuteen kielimatkaan!

MITEN?
Aivan miten tahansa. Blogiin postaaminen EF:stä, foorumeille kommentointi, infotilaisuuksissa oleminen, esitteiden jakaminen (Street Action).. Kaikista näistä saa pisteitä! Ja tämä "työ" - jos sitä siksi voi edes kutsua - on mukavaa, eikä edes vie paljoa aikaa. :)

Kun lähdet kielimatkalle, saat My EF-tunnukset. Sitä kautta toimii myös Crew. Sieltä näkee oman crewprofiilinsa, pisteet ynnä muut tärkeät seikat. Crewiläisten yhteisellä foorumilla voi kysellä ja jutella crew-vastaavan sekä muiden crewiläisten kanssa, selata pisteillä saatavia palkintoja sekä edustustapoja.

Minä ja toinen crewiläinen Kouvolassa jakamassa esitteitä!
Liityin Crewiin aluksi puhtaasta mielenkiinnosta - ainahan sen voisi lopettaa kesken. No, tässä sitä ollaan, edelleen.. Enkä ole kyllä katunut hetkeäkään, sen verran mukavaa puuhaa tämä on. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti