tiistai 28. toukokuuta 2013

MIKSI JUURI EF?

Kun on päättänyt lähteä kielimatkalle, on ensimmäinen kysymys se, minkä järjestön kautta lähtee. EF, STS, TR-kielimatkat, Studentum, Speak&Fun.. Mulla on kokemusta - ja positiivista sellaista - vain EF:stä, joten puhutaampa nyt hieman siitä.


Matkoihin ja muihin oppimismahdollisuuksiin, nettisivuihin, esitteisiin, asiakaspalveluun ynnä muihin on panostettu. Esitteet ovat houkuttelevia, matkoilla fiksu aikataulu, nettisivut ovat selkeät ja jos on jotain kysyttävää, EF:n edustajat vastaavat. Parhain mahdollinen oppiminen on tavoitettu - ja sehän se tärkein asia onkin.

Järjestö on tehnyt EF:n sinisestä väristä hienon yhteenkuuluvuuden merkin. Mikä tahansa EF:n järjestämä tapahtuma, sieltä löytyy varmasti uusia tuttavuuksia ja juttuseuraa. Kun on joku yhdistävä tekijä, syntyy helpommin uusia kontakteja. Kielimatkallasi kaupungissa on joka puolella sinistä - liidereiden paidoissa, lipuissa sun muissa plakaateissa.

Keskellä yksi liidereistämme, James. :)
EF on luonut jotain järjettömän mahtavaa - EF Crewin, jota ei tietääkseni muilla järjestöillä ole (? korjatkaa heti jos olen väärässä!). Pääasiassa ideana on mahdollisuus jatkaa EF:n parissa järjestöä edustamalla kielimatkan jälkeen. Crew on kuitenkin niin paljon muuta - tutustumista tuleviin kielimatkalaisiin ja muihin crewiläisiin, omien kokemuksien jakamista, oman kielimatkan muistelua ja mitä ikinä mieleesi tuleekaan! Tarkemmin Crewistä tulevassa postauksessa..

Tää kuulostaa ehkä hirveältä ylistykseltä, mutta mä olen EF:n toimintaan tyytyväinen! Täytyy kuitenkin muistaa, että EF:nkin takan on oikeita ihmisiä - ja me kaikki teemme joskus virheitä. :)

2 kommenttia:

  1. Sts:ällä on myös tollane crew juttu mut vaa PR-student nimisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Kiitoksia korjauksesta, mä en oo siis tutustunut muihin järjestöihin tarpeeksi. :) Hyvää kesää!

      Poista