maanantai 6. toukokuuta 2013

Paris is always a good idea, isn't it?

Sain tästä postauksesta vinkin ihanalta lukijaltani, kiitos sinne! :)


A walk about Paris will provide lessons in history, beauty, and in the point of life. 
Thomas Jefferson


But Paris was a very old city and we were young and nothing was simple there, not even poverty, nor sudden money, nor the moonlight, nor right and wrong nor the breathing of someone who lay beside you in the moonlight. 
Ernest Hemingway


It’s Paris. You don’t come here for the weather. 
Adrian Leeds

PARIISI! Tuo Brightonin matkani päätös, jossa varmasti moni tulevaisuudessakin EF:n kautta matkustava tulee vierailemaan.

Mä en voi enempää kuin suositella valitsemaan Pariisin vierailua kielimatkan lisäksi. Monipuolisen Pariisin näkemiseen tuo pari päivää on melko lyhyt aika, mutta siinä saa hienon tuntuman, millainen kaupunki on kyseessä! Pariisin vierailulla on mukana ryhmänne oma suomalainen liideri sekä Pariisissa on vastassa Pariisin liideri. Omia kokemuksia Pariisista en hirveesti halua lähteä erottelemaan, mutta ehkä kaunein kaupunki jossa olen vieraillut! Arkkitehtuurinsa ja tunnelmansa puolesta.
Itse olin melkoisen väsynyt kolmen viikon reissauksesta kun saavuimme Pariisiin, mutta jostain sai imettyä ne viimeiset mehut itsestään ja nauttia edes hieman. Viimeisenä päivänä, kun muu ryhmä lähti käymään Riemukaarella, jäimme kavereideni kanssa hotelliin lepäämään. Mutta vinkkinä tuleville Pariisin matkaajille: NAUTTIKAA! Oikeasti, unohtakaa jokaikinen negatiivinen ajatus päässänne ja muistakaa - olette Pariisissa ;)
Jälkeenpäin kun olen kuvia katsellut, niin on tullut kyllä hirveä himo käydä uudelleen Pariisissa! EF näytti sen osan Pariisista, mihin haluan päästä tutustumaan syvemmin. Mahtavaa, että kielimatkalla kävijöille on tällainen mahdollisuus. :)

Pariisissa liikuimme lähinnä Pariisin liiderin johdolla. Kävimme mm. shoppailemassa, Louvressa, Eiffelin tornilla, muut kävivät tosiaan Riemukaarella ja ainoan kokonaisen päivän illan kruunasi Seinen risteily. Oikeasti, en oo kokenut ikinä mitään mahtavampaa. Kello oli noin yhdeksän, alkoi hieman hämärtyä, Eiffelin valot vilkkuivat ja oli vaan tajuttoman kaunista. Laiva lipui pitkin Seineä ja taustalla soi vanha ranskalainen musiikki. Ylläolevat kuvat on kys. risteilyltä. Kannattaa mainita teidän liiderille, että haluaisitte käydä kys. retkellä jos vaan on yhtään innostusta, koska voin sanoa että toi oli paras hetki koko Pariisissa. :)

Jos jollain on vielä jotain kysyttävää, niin vastailen mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti